O nama

’’Alone we can do so little. Together we can do so much.’’ – Helen Keller

Naš tim

Naš tim je grupa kreativnih i odgovornih mladih ljudi. Sa znanjem i iskustvom iz različitih oblasti digitalnog marketinga zajedno radimo na tome da vaš nastup na internetu i druševenim mežama bude što bolji. Krajnji cilj nam je povećanje prepoznatljivosti vašeg brenda i povećanje prodaje vaših proizvoda ili usluga.
Ana Knežević

Owner; Digital Marketing Strategist

Sandra Branković

Social Media Manager

Milica Todorić

Social Media Manager

Anđela Arsić

Content Creator

Pažljivo vas slušamo

Razgovaramo sa vama i pažljivo vas slušamo. Sve što nam kažete o vašem poslu, planovima i ciljevima biće nam dragoceno za osmišljavanje načina na koji vam možemo pomoći da te ciljeve ostvarite.

Otkrivamo vašu priču

Vaša priča je samo vaša i to je ono po čemu se razlikujete od drugih. Razgovarajući sa vama, otkrivamo vašu priču koju prenosimo na upečatljiv sadržaj koji će vašu publiku zainteresovati i ostvariti željene rezultate.

Orijentisani smo na rezultate

Koristimo raspoložive podatke i alate i sprovodimo statističke analize kako bismo što bolje definisali vašu ciljnu grupu. Na taj način, obezbeđujemo da novac koji ulažete u promociju postigne što bolje rezultate.

Garantujemo transparentnost

Obezbeđujemo vam potpuni uvid u raspored budžeta, potrošnju i ostvarene rezultate. Redovno vam dostavljamo izveštaje sa analizama rezultata i preporukama za naredne kampanje.